Asbestsanering i Jakobsberg

Välkommen till Södermalms byggavfall!

Välkommen till Södermalms Byggavfall Vi hjälper er med allt från Stora till små jobb kontakta för en fri rådgivning Vi är en Serviceföretag i Stockholm som är specialiserat inom Asbestsanering, Rivning, grävning i samband med vattenskador och ombyggnationer. Med våra skickliga hantverkare hjälper vi både mindre entreprenörer och privatkunder som såväl större offentliga projekt hos de största entreprenörerna i branschen. Allt inom sanering, industri- och skadeservice.

  • Hos oss får du:
  • Trygghet
  • Nöjd-kund-garanti
  • Högsta Kvalité på arbete

Det viktigaste för oss att ni som kunder kan känna er helt trygga och att ni blir nöjda med slutresultat, oavsett typ av arbete.

 

 

Genom att använda detta formulär accepterar du att Södermalms Byggavfall lagrar och hanterar dina uppgifter.
Uppgifterna i fråga kommer att användas för att återkoppla till dig som kund/besökare.

Asbestsanering i Jakobsberg

Våra Tjänster:

Asbestsanering, dammfri rivning, bilningsarbeten, kabelgrävning, stubbrytning, hämtning av byggsopor & måleri.

Dammfri vid rivningsarbeten

Vi skärmar av arbetsområdet för att sedan använda oss av undertrycksventiler för att säkra att arbetsområdet utanför hålla fritt från damm.

Kvarts -Stendamm i arbetsmiljön

Allmänna råd: Ohälsa i form av silikos, stendammslunga, kan bli en konsekvens av att andas in de finaste inandningsbara, s.k respirabla. Risken för lungcancer ökas hos personer med silikos. Lätt rivning Rivning vid stambyte Rivning av lokaler Badrumsrivning Spårning & Dammfri rivning.Vi vill varna för oseriösa aktörer som riskerar båda sig själva och omgivningen

Asbestsanering

Asbestsanering tryggt och rätt med Södermalms Byggavfall. Misstänker du att det finns Asbest i din fastighet så kontakta oss redan idag. Vi gör en kontroll på plats och kan starta arbetet inom kort. Vi har tillståndet samt försäkringar. Även förekommande i Eternitskivor som fasad eller takbekläknad.
Eternitskivor som vägg och tak inomhus
Ventilationskanaler eller eternitkanaler
Byggnader för sjuk- och socialvård Klimat- och ventilationsanläggningar
Värmeväxlare
Akustikförbättring
Lantbruksbyggnader
Asbestcementmaterial i tak
Byggnader för industri, Transport, Lagring Skydd mot brand och värmestrålning
Ångkraftsstationer: pannor, turbiner, hetvattenrör
Värmepannor, kakelugnar, rökgångsanslutningar
Ventilationstrummor och ventilationsaggregat
Asbestcementskivor på fasader och balkonger, i väggar, soprum och bakom elskåp
Fönsterbänkar och skivor under fönsterbänkar
Gasspisar: strålskydd på skåpsidor mot spisen
Plastmattor och golvplattor
Kakelfix och fog
Golvbeläggningar
Fönsterkit
Mattlim

Var finns asbest?
Sedan 1982 är asbest förbjudet att använda i Sverige. Dock har det mellan 1940 fram till 1980 byggts in asbest i isoleringar, pannor, behållare, rör och ventilationskanaler. Det kanske mest kända är eternitplattor och eternittak. Runt 400 000 ton finns i fastighetsbeståndet, enligt fackförbundet Byggnads (SVD 3/12-2010).

Våra tjänster

Byggsopor - Södermalms Byggavfall

Byggsopor

Bortforsling - Södermalms Byggavfall

Bortforsling

Asbestsanering - Södermalms Byggavfall

Asbestsanering

Kontakta oss idag så hjälper vi dig!

Kontakta oss

Experter på byggsopor

Hämtning av Byggsopor

Få bort dina gamla möbler snabbt på ett smidigt sätt. Vad kostar det? Vi kan hämta. Få rätt lösning och rätt prisförslag. Avfallshantering för BRF i Södermalm med omnejd Trädgårdsavfall, cyklar, vindströmning, byggavfall och renoveringsavfall Avfallshantering för BRF Stockholm med omnejd Avfallshantering för Sundbyberg med omnejd Vi hanterar soffor, bord, kläder, porslin, glas, plats, skräp, gummi, koppar, aliminium, byggskräp, vitvaror, mattor, sängar, möbler, kontorsmöbler, förrådstömning, köksmöbler och lokaltömning.

Hämtning av dina grovsopor regelbundet

Vi hanterar även metallskrot som vi lyfter för hand in i mindre bil. Att återvinna plats, metall är en stor vinst för miljön och samhället och görs av specialister som återvinningscentralerna samarbetar med.