Bortforsling i Sundbyberg

Välkommen till Södermalms byggavfall!

Vi är experter på bortforsling

Behöver du hjälp med hämtning av byggsopor i samband med bygg eller kanske vid skada? Då är det oss på Södermalms byggavfall du ska prata med. Självklart källsorterar vi och jobbar alltid utifrån gällande miljöregler när vi hanterar byggsopor. Begär offert av oss redan idag!

Lämna grovjobbet åt proffsen

Oavsett vilken typ av byggarbetsplats det gäller efterlämnas generellt sett alltid stora mängder grovsopor av blandat material. Vi på Södermalms byggavfall är proffs på bortforsling och hantering av byggsopor. Det är med andra ord oss du ska anlita för att garantera att saker och ting städas upp som det sig bör samt slängs på rätt sätt. Vi hämtar era fulla storsäckar på plats vid bygget; smidigare kan det knappast bli.

Genom att använda detta formulär accepterar du att Södermalms Byggavfall lagrar och hanterar dina uppgifter.
Uppgifterna i fråga kommer att användas för att återkoppla till dig som kund/besökare.

Bortforsling i Sundbyberg

TRYGGHET OCH HÖG KVALITET SOM INTE GÅR ATT TA MISTE PÅ

Praktisk bortforsling av storsäckar

På Södermalms byggavfall använder vi oss av smidiga lastbilar som enkelt tar sig fram till storsäcken där byggets grovsopor slängts. Vår personal jobbar effektivt och ser till att byggarbetsplatsen efterlämnas ren och städad. Vi kan hämta storsäckar av alla märken; oavsett om det är Cirkla, DKLBC, St eriks eller Ragnells. Det spelar heller ingen roll vilken färg din storsäck har då vi har resurserna som krävs för hantering av alla typer av säckar.

Våra tjänster

Byggsopor - Södermalms Byggavfall

Byggsopor

Bortforsling - Södermalms Byggavfall

Bortforsling

Kontakta oss idag så hjälper vi dig!

Kontakta oss

Vi jobbar enligt ISO14001 & ISO9001:s riktlinjer

Är det något som krävs när det gäller grovsopor från industri och bygg är det kunskap och erfarenhet. Du som anlitar oss kan räkna med stor kompetens inom området oavsett vilken typ av byggsopor det gäller. I alla moment jobbar vi utifrån bestämda miljöregler och vi är noga med att källsortera rätt. Önskar du få regelbunden hämtning och bortforsling av byggsopor hjälper vi dig gärna. Hör av dig till oss så återkommer vi med detaljerad offert omgående. Vi jobbar seriöst och har självklart godkänd F-skatt.

Såhär anlitar du oss

När ni har rivit, renoverat eller kanske samlat på er skräp bestående av olika material slår ni oss en signal. Vi besöker er snabbt på plats för att få en uppfattning om vilken typ av avfall det rör sig om. Ni får ett prisförslag direkt på plats efter att vi analyserat innehållet i säckarna samt beräknat tiden för att utföra uppdraget. Vi erbjuder alltid fasta och förmånliga priser utan överraskningar. Tillsammans kommer vi sedan överens om tid för att hämta era grovsopor. För oss är det A och O att kunden blir nöjd och vi lägger stor vikt vid bemötandet av kunden och hämtning av byggsopor.

Vi tar betalt för hämtning av byggsopor och såhär jobbar vi:

OBS: Dock inga betong eller färg/burkar 

1. Ring oss och berätta innehållet i grovsoporna

2. Vi besöker er snabbt på plats.

3. Ni får ett prisförslag/förmånligt pris

4. Vi kommer tillbaka och hämtar er fulla säckar.

5. Vi tar den till återvinningscentralen och skickar en bild när jobbet är klart.

PRISLISTA EX MOMS

1m³ 565kr
2m³ 581kr
3m³ 1290kr
4m³ 1530kr
5m³ 1750kr
6m³ 1950kr
7m³ 2130kr
8m³ 2290kr
9m³ 2430kr
10m³ 2600kr
11m³ 2750kr
12m³ 3000kr
13m³ 3250kr
14m³ 3500kr
15m³ 3750kr